Kalkhoven Elektrotechniek

Kalkhoven Elektrotechniek

In 1991 is Kalkhoven Elektrotechniek BV opgericht, in de loop der jaren zijn wij uit gegroeid tot een volwaardig bedrijf waarin klant- en servicegerichtheid een grote rol spelen.

Luisteren naar de wensen van de klant is het belangrijkste onderdeel, of het nu gaat om bedrijven, particulieren die een woning willen bouwen of verbouwen, wij denken mee! Bij ons stopt de service niet na de oplevering, met onze 24-uurs service zijn wij altijd tot uw dienst.

Het keuren en inspecteren van de bestaande installatie volgens de NEN-normen behoort tevens tot ons takenpakket. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote projecten. Of het hierbij gaat om een eenvoudige oplossing voor uw woning of een veelomvattende maatwerkoplossing voor een nieuwbouwproject, Kalkhoven Elektrotechniek BV biedt een oplossing waar u op kunt bouwen.

Wij zullen u van start tot ver na de oplevering tot uitstekende dienst zijn. U kunt vertrouwen op de expertise van onze vakkundige specialisten. Door in een vroeg stadium elkaar goed te leren kennen streven wij naar een langdurige relatie met u als opdrachtgever!

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Kalkhoven Elektrotechniek

  • Advies

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De beveiligingsbedrijven-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kalkhoven Elektrotechniek
Dijnselburgerlaan 1/13
3705LP Zeist

+31 (0)30 6990539

Deel deze pagina

Kalkhoven+Elektrotechniek img