Waterland Security Service

Waterland Security Service

Waterland Security Service is een regionaal opererend beveiligingsbedrijf. Representativiteit, goede contactuele eigenschappen, stressbestendigheid en flexibel denk- en relativeringsvermogen zijn begrippen waaraan onze medewerkers voldoen. Dit ten dienste van u als opdrachtgever.

Waarborg voor kwaliteit
Waterland Security Service houdt er voor zijn medewerkers een strikt arbeidsvoorwaardenbeleid op na. Dit houdt onder meer in dat wij vinden dat er een balans moet zijn tussen werk- en privésituatie, er ruimte moet zijn om vakinhoudelijk bij te blijven alsmede ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gecontinueerd en gewaarborgd. Alleen dan kan er kwaliteit geleverd worden aan u als opdrachtgever.

Werkwijze
Na een kennismakingsgesprek, zullen wij samen met u als opdrachtgever de huidige situatie doornemen. Aan de hand van onze waarnemingen en de door u verstrekte gegevens, stellen wij vakkundig en doelmatig een beveiligingsadvies op. Dit beveiligingsadvies zal na overleg met u worden uitgewerkt in een gedegen beveiligingsplan die geheel toegespitst is op uw situatie. Als opdrachtgever wordt u een coördinator toegewezen die zal dienen als aanspreekpunt. Regelmatig zal er tussen u en uw coördinator een evaluatiegesprek plaatsvinden. Ten aanzien van de veiligheid van u en uw medewerkers en/of gasten hebben onze medewerkers een opleiding bedrijfshulpverlening en EHBO/reanimatie gevolgd. Het omgaan met kleine blusmiddelen vormt eveneens een onderdeel van het opleidingspakket.

De diensten die door Waterland Security Service geleverd kunnen worden:
- Portiers- en receptiediensten
- Objectbewaking
- Pandgerichte Surveillance
- Surveillancediensten
- Evenementenbeveiliging
- Advies en ondersteuning
- Huismeesters
- Beveiliging Zorgsector

Goedkeuring door het Ministerie van Justitie onder nummer ND1295

Services

  • 24-uurs service
  • Centrale WSS: 0299 405858 (24 uur p/d)

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De beveiligingsbedrijven-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Waterland Security Service
Weberstraat 1
1446VV Purmerend

+31 (0)299 315612

Deel deze pagina

Waterland+Security+Service img