Dé Vastgoedbeschermer

Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

beveiligingsbedrijven - Dé Vastgoedbeschermer - kaartoverzicht

Dé Vastgoedbeschermer

Dé Vastgoedbeschermer beheert panden door heel Nederland. Grote kans dus dat wij ook in uw regio actief zijn. We zijn zover gekomen door te doen waar we goed in zijn: beschermen en ontzorgen en dat alles op een professionele manier met voordelen voor alle betrokken partijen. Het mes snijdt immers aan twee kanten.

Enerzijds zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers de zorg over hun pand - tegen minimale kosten - met een gerust hart uit handen kunnen geven. Opdrachtgevers kunnen er zeker van zijn dat zij de vrijheid behouden om hun eigen koers te varen. Ook hebben zij de garantie dat de bruikleners verantwoordelijk en representatief zijn. Daarnaast kunnen onze opdrachtgevers via hun persoonlijke webpagina de gang van zaken in de gaten houden en bijvoorbeeld het energieverbruik controleren.

Anderzijds geven we bruikleners de unieke kans om tegen uitzonderlijk lage maandlasten in bijzondere panden te wonen of te werken. Wonen in een kerk, exposeren in een fabriekshal of kantoor houden in een zwembad: het kan allemaal. Door zowel opdrachtgevers als bruikleners tevreden te stellen, bereiken we samen waar het om draait: de bescherming van panden.

Dat wij daarbij altijd aan de geldende kwaliteitsnormen voldoen, blijkt onder meer uit het feit dat wij ISO-gecertificeerd zijn, in het bezit zijn van het Keurmerk Leegstandbeheer en aangesloten zijn bij de branchevereniging voor Leegstandbeheerders Nederland (VLBN). Natuurlijk zijn we hier trots op, maar we weten ook dat we het hebben verdiend. Het is immers het directe gevolg van onze opvatting dat kwaliteit geen toeval is, maar een keuze. Wij kijken continu kritisch naar ons proces en naar onze dienstverlening en dat alles met één doel: het tevreden stellen van opdrachtgevers en bruikleners.

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 26 feb om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De beveiligingsbedrijven-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dé Vastgoedbeschermer
Parmentierstraat 1/3
4143HA Leerdam

+31 (0)345 636070

Deel deze pagina

D%C3%A9+Vastgoedbeschermer img