Am Dog Security

Am Dog Security

AM Dog Security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf, dat mogelijkheid bied een breed scala van diensten aan te kunnen bieden waarbij professionaliteit en uitstraling een prioriteit is. Daarom vonden we het dan ook tijd worden om in 2011 onze ervaring te gaan bundelen in een eigen onderneming waar door AM Dog Security werd geboren.
AM Dog Security staat daarom ook bekend bij Politie-Justitie met het ND nummer : 3692
Door de ruime ervaring van wel 30 jaar in de beveiligingsbranche hebben wij ons kunnen specialiseren in een aantal diensten, waarvan u een compleet overzicht kan terugvinden in het menu links.
Doordat de huidige criminaliteit toeneemt zijn veel bedrijven genoodzaakt meerdere vormen van beveiliging toe te passen.
AM Dog Security levert al het beveiligingswerk op maat en naar wensen van de klant.
Wij bieden u zeer scherpe tarieven, want wij vinden dat aan uitstekende kwaliteit altijd een zeer concurrerend prijskaartje moet hangen. Naast perfecte dienstverlening is bewaking van klanttevredenheid onze hoogste prioriteit !
Mocht u naar aanleiding van deze website vragen hebben, zijn we altijd per email of telefoon te bereiken.

Naast het werken in de beveiliging waren, en zijn wij actief in het africhten van politie en beveiligingshonden. Dit in de richtingen (KNPV) Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging en (NBvdD) Nederlandse Bond voor de Diensthond. Menig certificaat is dan ook met succes behaald. Dit garandeert een betrouwbare werkcombinatie. Geleider en hond kennen elkaar dan ook door en door.
AM Dog Security hecht zeer veel waarde aan het goed en regelmatig trainen met de hond. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding van een instructeur.

Naast beveiligingsdiensten kunnen wij tevens uw veiligheidsplan maken of beoordelen.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Am Dog Security

  • Surveillance
  • Winkelbeveiliging

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De beveiligingsbedrijven-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Deel deze pagina

Am+Dog+Security img